Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Κατσαμάκι

Υλικά:
καλαμποκάλευρο,
χοιρινό παστό,
αλάτι,
κόκκινο πιπέρι,
νερό.

Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και στην συνέχεια το ρίχνουμε με μικρές ποσότητες στην κατσαρόλα ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα. Το αφήνουμε να ψηθεί στην κατσαρόλα. Στην συνέχεια λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το υλικό μας. 

Κατόπιν κόβουμε το παστό σε μικρά κομματάκια και το τηγανίζουμε. Αφού βγάλει το λίπος του, ρίχνουμε λίγο κόκκινο πιπέρι και το στρώνουμε πάνω στο ψημένο υλικό του ταψιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου